У селі Софіївська Борщагівка чоловік покінчив життя самогубством на робочому місці. Він залишив записку співробітникам і рідним. Про це пише Обозреватель з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах.

На будівельному майданчику в селищі Софіївська Борсщагівка покінчив з життя охоронець. Його виявили вранці, коли робітники прийшли на роботу в калюжі крові. Повідомлення про самогубство надійшло на гарячу лінію поліції 19 серпня рано вранці. Будівельники повідомили, що вони виявили тіло охоронця з різаною раною на шиї.

На місце прибули патрульні поліцейські та слідчі. Вони з'ясували, що чоловік перерізав собі горло канцелярським ножем і залишив передсмертну записку з проханням пробачити його.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Харкові молода людина вирішила вбити себе, але не просто так, як це прийнято вночі, а привселюдно і в прямому ефірі. Він довго готувався і обіцяв зробити щось таке, що запам'ятається. весь цей час його знімав на камеру ще одна людина. Також молодий чоловік пересувався на інвалідному візку і йому допомагав ще один чоловік. Все дійство тривало до темряви, поки поліції не набридло. Молодика скрутили і забрали приготовану зброю.

Також Знай повідомляв, що в Херсоні поліцейські виявили молоду маму з трирічною дитиною на руках, яка збиралася повіситься на очах у дитини. Її з петлі врятували патрульні поліцейські, які опинилися поруч.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що київські поліцейські врятували від невірного кроку киянина. Чоловік збирався стрибнути з балкона 7 поверху. копам вдалося умовити його не робити цього.