У Києві вже пару років в лісі на "Лисій горі" жив лось. Іноді виходив до людей, був спокійним і не агресував. Але, на жаль, вранці в середу, 20 серпня, в Голосіївському районі тварина потрапила під колеса автомобіля Daewoo.

Спочатку про це повідомили очевидці в соцмережах, а пізніше трагедію підтвердили в Патрульній поліції Києва.

Як сказано в повідомленні, близько 6 години ранку патрульні отримали відразу кілька викликів з приводу тварини, яка з'являлася на проїжджій частині. Автопатруль почав пошуки лося і помітив його на вулиці Грінченка. Кілька поліцейських екіпажів зуміли відігнати тварину в зелену зону і утримувати її там.

Как сбили лося: Видео момента утреннего ДТП со знаменитым лосем с Голосеево... В течении часа животное погибло. Видео Богдан Лагута Присылайте и ваши видео с дорог Киева 0937713333

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Donderdag 20 augustus 2020

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Патрульні негайно повідомили у відповідні служби і чекали допомоги фахівців. Ситуацію ускладнювало те, що Приблизна вага лося становила 500 кг, крім того, тварина була дуже полохливою. Трагедії уникнути не вдалося: потяг, який їхав повз, несподівано подав звуковий сигнал, чим дуже налякав тварину. Збожеволіла від страху тварина стрімголов побігла в напрямку вулиці Саперно-Слобідської, вибігла на проїжджу частину, де сталося зіткнення з автомобілем Daewoo", - повідомили в поліції.

В результаті ДТП лось загинув.

Як розповіли активісти, лося неодноразово намагалися відловити, щоб відправити в зоопарк або заміські господарства, але швидкість його пересування не дозволяла активістам наблизитися на відстань пострілу шприца з седативним розчином.

Лось умер. Ждем с полицией лесника. Тело заберут. Очень жаль. Прощай, сохатый

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Woensdag 19 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві горе-господар залишив пухнастика смажитися в "духовці" на колесах: "Повернись, мучитель!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Дніпрі на зебрі збили даму з двома собачками-крики, швидка і відчайдушний гавкіт

Також «Знай.иа " писав, що Під Дніпром шкуродери за бубликом збили дитину і залишили гинути: "батьки, знайдіться!"