Стало відомо про те, що в Києві чоловік заюлим знайомого до смерті. Трохи приревнував до дружини.

Таким чином, повідомляється, що чоловік побив свого знайомого за те, що він виявляв трохи симпатію до його дружини. Ось до чого може привести ревнощі.

Потерпілий був екстрено госпіталізований з численними травмами. Однак, незважаючи на старанні спроби, врятувати його не вдалося. У лікарні він помер.

Зловмисник відразу ж був затриманий. Його судитимуть, і за скоєне умисне вбивство йому загрожує близько десяти років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Коментарів подружжя надано не було. Також, прес-служба поліції поки що не надала офіційного коментаря.

Нагадаємо, що в Хмельницькій області не так давно сталася подібна історія.

В Ізяславі раніше судимий 46-річний місцевий житель, на грунті ревнощів, сокирою наніс потерпілому кілька ударів в область голови.

Про це повідомила прес-служба поліції Хмельницької області.

Як стало відомо, 7 серпня о четвертій годині ранку в Ізяславське відділення поліції надійшло повідомлення від лікаря швидкої допомоги про те, що в районну лікарню доставили 30-річного жителя м.Ізяслав з тілесними ушкодженнями у вигляді відкритої черепно-мозкової травми.

Поліцейські затримали чоловіка в порядку ст.208 КПК України, йому оголошено підозру про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Чернівцями осатанілий чоловік зарубав дружину і задушив маленьку дочку: "за що, тато?"

Як повідомляє портал " Знай.ІА» На Прикарпатті кинули за ґрати озвірілого нелюда, - зарубав бабусю і спалив будинок за 50 гривень

Також " Знай.ІА " писав, що Під Києвом школяр всадив ніж у груди тітці, 4-річному брату і намагався зарубати власну матір