В одному зі столичних супермаркетів популярної мережі» Фуршет " відвідувачі з подивом помітили на прилавку з хлібом справжнісіньку щура, за обидві щоки наминають хлібобулочні вироби. Відповідне відео було опубліковано в спільноті "Київ Оперативний" у соціальній мережі Facebook.

"Нічого такого, просто в «фуршеті» на Вербицького Щур їсть хліб», - підписали Відеоролик автори повідомлення.

При цьому варто пам'ятати, що гризуни взагалі і щури зокрема є переносниками величезної кількості небезпечних для людини захворювань. Багато з цих хвороб можуть якщо не довести до летального результату, то відправити в реанімацію на досить довгий період.

Нічого такого, просто у Фуршеті на Вербицького щур їсть хліб.

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 19 augustus 2020

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Щурів до успіху йшов, не фартануло", " не вбивайте Рататуя!", "То коти пісяють в цукор, то голуби, то щури, то бабусі, м'яко сказати, на кулінарії не дуже охайні...",- обурюються кияни.

"Та можете не сумніватися в тому, що ночами після закриття таке відбувається в кожній «Форе» і «АТБ». І не будьте наївними, слухаючи тих, хто зараз почне писати інше", " головне, щоб всі були в масках!",» Дуже горда, щоб зі сміттєвого бака їсти", - додають городяни.

Тим часом в адміністрації супермаркету відреагували на повідомлення, пообіцявши вирішити проблему з щурами.

"Нами будуть прийняті всі необхідні заходи. У магазині буде проведено службове розслідування, вся продукція, яка знаходилася на прилавках, буде утилізована.

Крім того, в залах магазину, підсобних приміщеннях і на прилеглих територіях буде проведена термінова дератизація», - зазначили в магазині.

Нагадаємо, що у Львові посеред вулиці виявили десятки мертвих голубів.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Львівщині діти, на колінах, схилили голови та подякували ремонтникам, які зробили дорогу.

Також Знай.uа писав, що на Закарпатті накопичується 300 тонн сміття на рік, зараз легальні полігони в області на 90% заповнені.