Шанувальники легендарного рок-виконавця вірять що : "Цой - живий". Гурт "КІНО" вже давно поселився в серцях багатьох фанатів. Тому, через 30 років після розпаду колективу фанати отримають шанс потрапити на живий концерт.

Легендарний гурт "КІНО" дасть двогодинний концерт у Києві 13 березня 2021 року. Склад, який виступить цієї весни в українській столиці, добре знайомий аудиторії: два оригінальних басиста групи - Олександр Титов і Ігор Тихомиров і гітарист - Юрій Каспарян.

Віктор Цой, скріншот: YouTube
Віктор Цой, скріншот: YouTube


Співатиме сам Віктор Цой. В основі програми - голос лідера КІНО, оцифрований з оригінальних багатоканальних записів. Основна концепція проекту: показати, якими можуть бути концерти культового рок-колективу через 30 років. Велика частина матеріалу буде зіграна максимально близько до оригіналу, але й не обійдеться без імпровізацій і нових прочитань.

Афіша


Максимальний ефект присутності буде підтримувати спеціальний відеоряд - практично повнометражний фільм, який складається з графіки, анімації, нових та архівних зйомок. Малюнки Віктора Цоя, абстрактний супрематизм обкладинок "КІНО", кінохроніка, невеликі документальні вставки, анімовані учасники групи. Відео, світло і музика синхронізовані в повноцінне мультимедійне шоу.

Підготовка шоу зайняла кілька років. Раритетні фрагменти аудіо, невидані музичні нариси - все це увійде в програму.

Група "КІНО" виступить 13 березня в Палаці Спорту.
Вартість квитків: від 500 до 4000 гривень.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, экс-легенда "ВІА Гри" Мейхер підкорила своєю головною принадою.

Як повідомляв портал Знай.ua, The Beatles випустив перевидану версію "Білого альбому" з чотирма дисками нових матеріалів.

Також Знай.ua писав, кінокомпанія Universal Pictures веде переговори щодо отримання прав на екранізацію історії відносин лідера групи The Beatles Джона Леннона і концептуальної художниці Йоко Оно.