У мережі кияни розповіли про те, з якими проблемами їм доводиться стикатися, щоб здати тест на коронавірус.

Таким чином, повідомляється, що Настя Нечипоренко написала про всю процедуру на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Пожалуй, это все, что вам стоит знать об очереди в клинику, чтобы сдать анализ на ковид за 700 грн 😱😂 Ну, и это было за...

Geplaatst door Nastya Nechiporenko op Maandag 17 augustus 2020

За десять хвилин до відкриття клініки вона прийшла до місця, і побачила величезну чергу бажаючих здати тест на коронавірусну інфекцію. При цьому, здача тесту не безкоштовна. За це потрібно заплатити 700 гривень.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Настя Нечипоренко пише, що здати тест - не її ініціатива. Це обов'язково для того, щоб зробити корекцію зору.

Хлопці в клініці сидять зовсім неквапливі, так як черга рухалася вкрай повільно При всьому цьому, перед здачею тесту не можна їсти і пити воду. Тому кілька десятків людей стояли в черзі голодні і злі.

"Оптимізація послуг за ваші ж гроші-це було б занадто прекрасно для нас, тому стійте і страждайте» - написала дівчина в пості.

Здати тест вдалося лише через півтори години.

В Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 94 436 випадків зараження. За добу зафіксували 1616 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Відомо, що всього в Україні з початку епідемії видужали вже 48 925 пацієнтів. За останню добу видужало 761 особа, 27 осіб померло.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у МОЗ розповіли про правила відвідування кафе і ресторанів.

Як повідомляв Знай. ua, лікарі шокували правдою про поширення коронавірусу.

Також Знай. ua писав, що Європа каже маскам "ні", чому Швеція та Нідерланди забули про пандемію.