Стало відомо про те, що в мережі з'явилася чергова історія про те, як співробітники правоохоронних органів дотримуються закону, а також «захищають» українців.

Таким чином повідомляється, що в мережі з'явився ролик того, як патрульна поліція порушує правила дорожнього руху. Вони встали посеред дороги, і просто там сиділи, нічого не роблячи. А між іншим, вони сильно заважали іншим учасникам дорожнього руху.

І ось, один з водіїв не витримав, почав знімати те, що відбувається на камеру, і зробив співробітникам правоохоронних органів зауваження.

Побачивши, що їх знімають, співробітник поліції вийшов з машини і почав погрожувати, що розіб'є телефон.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Посваривши ще трохи, співробітник поліції, який був за кермом, вийшов з машини і почав бити простого киянина.

На момент публікації, автора відео задули газом, сміття плюнуло йому в обличчя, після вдарив по обличчю і в наручниках відвезли водія в Подільський райвідділ , де сфабрикували 185ую і 126ую.

Повне беззаконня, з яким ніхто не може нічого зробити.

Варто нагадати, Знай розповідав про самогубство дівчини біля храму в Запоріжжі. Стало відомо, ким були її батьки і ймовірні причини такого вчинку. Як з'ясувалося, дівчина була з сім'ї парафіянки і священнослужителя.

Також Знай повідомляв, що у Тернополі голий чоловік у неадекватному стані бив шибки у під'їзді багатоповерхівки, а потім вирушив на дах. Його побачили місцеві жителі і викликали правоохоронців, які привели його до тями і передали медикам.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві патрульним поліцейським довелося шукати дівчину, яка хотіла померти в прямому ефірі.