В центрі села Загальці в Бородянькому районі на Київщині відбулося надзвичайна подія з неадекватним чоловіком.

Незнайомець зайшов до місцевої амбулаторії, але там щось розлютило чоловіка.

Чоловік довго ходив по медичній амбулаторії і не наважувався зайти до сімейного лікаря. Він не зміг пояснити, що йому потрібно,а коли вийшов з амбулаторії, то немов здурів.

Він роздягнувся і з кулаками накинувся на першого, хто потрапив під "гарячу руку". Неадекват обрав дідуся, який сидів у своїй машині біля медичної амбулаторії і чекав дружину із аптеки. Чоловік вимагав, щоб його відвезли у Бородянку.

Дідусь розповідає, як на нього накинувся озвірілий чоловік, скріншот

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Коли дідусь намагався пояснити, що не може нікуди їхати, чоловік почав його бити в обличчя. Випадково дідусь натиснув на клаксон, що і врятувало його, бо нападник на мить розгубився. Дідусь відбіг, а на звук вибігли люди.

Розлючений чоловік закрився у машині, почав там все трощити і потім розвів багаття. Але перехожі вчасно зреагували, вибили вікно і залили вогонь водою.

Після цього чоловік намагався сховатися у багажнику і його звідти вже витягли правоохоронці.

Чоловік вже відсидів за вбивство рідного батька і нещодавно вийшов на свободу. Він стоїть на обліку у психіатричній лікарні і має діагноз - шизофринія.

Слідство буде з'ясовувати, що розлютило чоловіка. Але якщо підтвердиться діагноз, то йому максимум "світить" лікування у спеціальному закладі.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що У Києві палає Іподром, пекельний вогонь пожирає метр за метром-перші подробиці

Також портал "Знай.ua" писав, що У Дніпрі збоченець полює за дітьми біля популярного ТЦ: "тримай цукерку, йдемо в машину"

Також портал "Знай.ua" писав, що У Харкові напівживий таксист з перерізаним горлом прийшов до лікарні за допомогою - " Вся дорога в крові"