Дорожньо-транспортна пригода за участю дуже дорогого люксового автомобіля сталася в Києві. Шлагбаум, з невідомих причин, впав на купе Rolls-Royce Wraith. Без пошкоджень, на жаль, не обійшлося.

Фото інциденту було опубліковано на сторінці dtp.kiev.ua у соцмережі Facebook.

Дана пригода трапилася в центрі столиці, в ЖК "Новопечерські липки". Rolls-Royce намагався заїхати на закриту територію, проте його не пустив шлагбаум. Пристрій перегородження вдарив по автомобілю і, судячи по знімку, розбив йому лобове скло (чи є ще інші пошкодження, невідомо).

Очевидно, ремонт буде недешевим, враховуючи вартість британського купе.

Як відомо, Rolls-Royce Wraith-чотиримісне купе люкс-класу, побудоване на базі Rolls-Royce Ghost. Модель, яка оснащується 6.6-літровим двигуном V12 і 8-ступінчастим "автоматом", була представлена на автосалоні в Женеві в 2013 році. Автомобіль випускається у Великобританії.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В Україні таке авто коштує від 10 млн 879 тис.грн до 12 млн 581 тис. грн залежно від комплектації.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що У Києві палає Іподром, пекельний вогонь пожирає метр за метром-перші подробиці

Також портал "Знай.ua" писав, що У Дніпрі збоченець полює за дітьми біля популярного ТЦ: "тримай цукерку, йдемо в машину"

Також портал "Знай.ua" писав, що У Харкові напівживий таксист з перерізаним горлом прийшов до лікарні за допомогою - " Вся дорога в крові"