Стало відомо про те, що вранці понеділка, 17 серпня, в столичному. Багатоповерхові спалахнула пожежа. У чому причина.

Таким чином, повідомляється, що на вулиці Бориспільській, що в Дарницькому районі столиці, загорівся багатоповерховий будинок. Вогонь спалахнув у квартирі, яка знаходиться на дев'ятому поверсі.

У мережі з'явилися перші фото з місця події.

Серйозна пожежа на вул. Бориспільській 4 на 9-ому поверсі. Інформація про потерпілих та причину загоряння встановлюються. На місці працюють бійці #ДСНС

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 16 augustus 2020

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Інформація про те, чи є постраждалі, а також що саме стало причиною загоряння - поки що немає.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що на Закарпатті горіла Хустська центральна районна лікарня. Про це розповіли в обласному відділенні Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Відзначається, що загоряння сталося в суботу, 15 серпня.

Близько полудня рятувальникам зателефонували співробітники лікарні ім. Віцинського, розташованої на вулиці Івана Франка, і повідомили про пожежу.

Рятувальники прибули на місце інциденту вже через п'ять хвилин після отримання виклику. На той час приміщення вже встигло наповнитися щільним, їдким чорним димом.

Варто відзначити, Знай писав, що у Чернівцях розгорілася велика пожежа у житловому будинку. З вогнем боролися пожежники, а одна з блогерш зняла відео на тлі палаючої квартири.

Також Знай писав, що рятувальники не тільки борються з вогнем, а й рятують людей з тварин зі складних ситуацій.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові юні вандали "пограли" з сірниками і спалили машину " заради приколу".