У Києві на Подолі, на вулиці Костянтинівській, стався конфлікт між чоловіком і молодим хлопцем, який заступився за незнайому дівчину. Бійка, що виникла в результаті конфлікту, закінчилася трагічно-хлопець загинув від ножового поранення, розповіли в столичній поліції.

За інформацією правоохоронців, біля одного із закладів відпочивали дві компанії. В одній з компаній чоловік дозволив собі завдати удару по обличчю дівчині. Хлопець з іншої компанії це побачив і зробив кривдникові зауваження. У відповідь агресивний чоловік накинувся на 25-річного захисника з ножем.

В результаті ножового поранення живота молодий чоловік помер ще до приїзду бригади швидкої допомоги.

Вбивця, 36-річний уродженець Вінницької області, з місця події зник, проте прибула на виклик поліція встановила місце його проживання. У його квартирі був знайдений і ніж, яким він поранив загиблого.

Перевірка показала, що обвинувачений у вбивстві раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та автомобільні угони.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

За вбивство йому загрожує до 15 років тюремного ув'язнення.

Нагадаємо, раніше Під Хмельницьким озвірілий Ромео до смерті забив незговірливу Джульєтту- " відмовила в інтимі"

Як повідомляє портал " Знай.ua» Зарізав школярку і залишився на волі: суд поставив крапку в резонансній справі

Також " Знай.ua " писав, що Харків'янина знайшли зарізаним у квартирі дружини - " нещодавно намагався застрелитися..."

Крім того, у столиці 24-річний хлопець вбив 44-річного чоловіка під час розпивання алкогольних напоїв. Він завдав йому численні ножові поранення в грудну клітку і спину.