У Києві напередодні сталася ДТП, яка нагадує сценарій смертельної аварії в Харкові. У столиці легковик влетів у кафе і зупинку, рознісши все дощенту. Про це повідомив Київ Оперативний на своїй сторінці в Facebook.

Зіткнення сталося на перетині вулиць Княжий Затон і Дніпровська набережна. Очевидці інциденту розповіли, що спочатку синя Mazda зіткнулася з ще одним автомобілем на проїжджій частині, а потім влетіла в зупинку і кафетерій.

Водій цього автомобіля був госпіталізований з важкими травмами. Також постраждав співробітник кафе. Водія машини госпіталізували в критичному стані, так як він не був пристебнутий ременями безпеки, а в машині не спрацювали подушки безпеки.

На фото видно, що машина рознесла кафе повністю. Всі конструкції приміщення прийшли в непридатність від удару, а скла розлетілися на кілька метрів. Невідомо, хто і як буде відшкодовувати збитки власнику закладу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що Bugatti Chiron і Porsche 911 Cabriolet зіткнулися в Швейцарії. Ця аварія стала найдорожчою, так як були розбиті машини із загальною вартість 4 мільйони доларів. Водій Bugatti виїхав на іншу смугу руху і натиснув на педаль газу, намагаючись обігнати три попереду йдуть машини і поплатився за це.

Також Знай писав, що в Дніпрі сталася "дитяча" ДТП, в якій постраждали два хлопчики. Один з них їхав на квадроциклі і збив другого хлопчика, який в цей час катався на велосипеді. Винуватець на квадрациклі зник з місця аварії, а велосипедист отримав травми.

Нещодавно Знай передавав, що в Росії попрощалися з переможницею місцевих конкурсів краси, яка померла в ДТП під час гонок мотоциклістів.