У Києві сталася чергова аварія за участю дитини. Цього разу малюк на велосипеді потрапив під мотоцикл. Зіткнення, на щастя, не призвело до важких травм, але інцидент вартий уваги. Відео було опубліковано на сторінці Київ Оперативний у Facebook.

Аварія потрапила в об'єктив камери відеореєстратора. На ринку Юність в Києві в невстановленому для переходу пішоходів місці переходили батько і син з велосипедами в руках. Автомобіль пригальмував, щоб зупинитися і пропустити їх. Дитина почала переходити першим і побіг вперед. Через машину виїхав мотоцикліст і впав разом з дитиною на асфальт.

Просто «батько року». Пощастило, що обійшлося лише садинами, подертостями та незначним забиттям. Київ, ринок «Юність»

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 13 augustus 2020

Після цього батько дитини кинув велосипед і побіг до дитини і мотоцикліста. Травм ніхто не отримав. Наїзник мотоцикла піднявся самостійно, йому допомогли підняти його транспортний засіб. Дитина злякалася і розплакалася.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У підписі до відео говориться, що цьому батькові можна сміливо присвоїти звання «батько року».

Нагадавши, Знай писав, що на Івано-Франківщині сталася смертельна ДТП. У день трагедії 26-річний Петро Трембицький сів за кермо Mercedes Vito в стані алкогольного сп'яніння. Він зіткнувся з автомобілем ВАЗ на швидкості близько 200 км на годину. Від удару автомобіль перекинувся, сам же Петро не постраждав, а ось водій і пасажири другого авто загинули на місці.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі Автомийник викрав автомобіль і потрапив в аварію.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі сталася ДТП, в якій чоловікові відірвало ногу. Він помер від крововтрати на місці аварії.