У Києві одна п'яна компашка серед ночі сильно заважала жителям найближчих будинків відпочивати. П'яні кияни сиділи настільки голосно, що люди викликали поліцію.

Про це пише "Київ Оперативний" у соцмережі Фейсбук.

Поліція, яка приїхала на виклик, спробувала спокійно врегулювати конфлікт. Але до нещастя копів серед бешкетників виявився "блогер", який вирішив, що він знає, як потрібно спілкуватися з правоохоронцями.

"Бухаючи в мотлох компашка сиділа біля пивного магазину, який знаходиться в житловому будинку. Сиділи вони настільки голосно, що люди не могли спати і викликали поліцію.Поліція намагалася спокійно врегулювати конфлікт і, як завжди, з'явився «блогер», який десь щось бачив і розуміє як спілкуватися з правоохоронцями». Його кєнт відразу дістав мобільний і почав все знімати.До речі, один з цієї компашки ще й виклав цей Відос на фб і зазначив всі можливі правоохоронні органи, мовляв " дивіться, мєнтовській бєспрєдєл »",- написав автор під відео.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Те, що відбувається вирішив зняти на камеру друг "блогера", а після оприлюднити в соціальних мережах для того, щоб зганьбити поліцейських. Але його план виступив замість нього і користувачі мережі стали на місце копів при цьому поставивши на місце вискочок:

" Ось сусіди б вийшли з холодною водичкою ( на перший раз) і вилили на них!! Не доходить-ще раз і поліцію!! Знімати то було б ні чим!!", " Дайте на цього "бандоса" ссилочку! Так, чисто щоб місто знало героя!", " Скажу поліції 👍", " Алкашний безпрідел!", " Давно напевно кийками по горбу отримували".

Обережно, нецензурна лайка! Буха у хлам компашка сиділа біля пивного магазину, який знаходиться у житловому будинку. Сиділи вони настільки голосно, що люди не могли спати і викликали поліцію. Поліція намагалася спокійно врегулювати конфлікт та, як завжди, з‘явився «блогер», який десь щось бачив і «розуміє як спілкуватися з правоохоронцями». Його кєнт одразу дістав мобільний і почав все фільмувати. До речі, один із цієї компашки ще й виклав цей відос на фб та відмітив всі можливі правоохоронні органи, мовляв «дивіться, мєнтовській бєспрєдєл». Що скажете?

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 11 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше П'яний, як чіп, футболіст відірвався в нічному клубі з дружиною колишньої легенди

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Запоріжжі синій "балерун" влаштував дикий балет у центрі міста

Також «Знай.иа " писав, що У Києві озвіріла банда жорстоко розправилася з іноземцем- "не такий" колір шкіри