У Києві чоловік подзвонив до правоохоронців та заявив, що п’яна компанія відібрала у нього взуття, в якому він ховав гроші. Про це повідомили у столичній патрульній поліції.

Зазначається, що 34-річний потерпілий розповів, нібито на вулиці Янгеля побачив трьох чоловіків. Він підійшов до них, щоб попросити сигарету, але чоловіки «повалили його на землю та вкрали шкіряні туфлі».

За словами заявника, у взутті він зберігав 250 гривень. Від нападників чоловік втік босоніж в напрямку станції метро «Політехнічний інститут», а вже там звернувся до правоохоронців.

Поліцейські швидко знайшли гіпотетичних кривдників, однак ті стверджують, що не крали в чоловіка гроші та взуття. Потерпілий, натомість, обіцяє не писати заяви до поліції, якщо йому повернуть вкрадене.

П’яна компанія відібрала у чоловіка взуття в якому були заховані гроші На лінію 102 надійшло повідомлення від чоловіка 1986 року народження. Чоловік запевняв, що на вулиці Янгеля, побачив трьох чоловіків, і підійшов до них попросити цигарку, але вони повалили його на землю та вкрали шкіряні туфлі, в яких були грошові кошти у сумі 250 гривень. Він перелякався і босоніж втік до станції метро Політехнічний інститут. Вже через декілька хвилин наряд патрульної поліції Шевченківського району знайшов кривдників, яких опізнав потерпілий. Однак, чоловіки стверджують, що нічого не брали. Сам потерпілий каже, що якщо вони віддать кошти та взуття - зможе пробачити їх та не писатиме заяву. #доситьшастать

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще
Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 15 april 2020

«Подивився відео. Вірю тим трьом чоловікам, вони менш п'яні, ніж "потерпілий". Не налили рюмаху пасажиру, так він вирішив помститися. Адекват, маючи 250 грн, (в середньому до п'яти пачок сигарет +/-) посеред ночі не піде до трьох алкашів стріляти сигарету... Тим більше в шкіряних туфлях!», «Цікаво як вони дізналися про сейфі в туфлях?», - дивуються кияни.

«Прекрасні молоді люди! І репортаж чудовий з інтелігентним постраждалим», «Золотий генофонд нації», - зазначають коментатори.

Нагадуємо, що нещодавно харківські правоохоронці затримали чоловіка, який прямо на вулиці пограбував дівчину-підлітка.

Як повідомляв портал Знай.uа автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками.

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.