У Києві біля магазину на вулиці Північній знайшли коляску з двома маленькими дівчатками, котрих кинула під магазином власна бабуся.

Про це повідомила пресслужба поліції міста Київ.

Як стало відомо, перехожі помітили біля магазину на вулиці візочок з двома маленькими дітками. Як пізніше з'ясувалося, одній дівчинці було два роки, а її сестрі всього рік. Людей стривожило, що біля дітей нікого не було-складалося враження, що про них просто забули. Тут же на місце викликали поліцейських, які в лічені хвилини розшукали жінку, яка залишила коляску під дверима магазину. Їй виявилася бабуся малюків, яка мала намір таким способом позбутися дітей.

"До Оболонського управління поліції надійшло повідомлення про те, що поряд із магазином на вулиці Північній тривалий час знаходиться візочок із двома маленькими дітками. За кілька хвилин після отримання інформації поліцейські розшукали родичку дівчаток та встановили обставини, за яких вона їх залишила",- повідомили у поліції.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Бабуся сестричок написала офіційну відмову від них та передала їх на піклування державі, оскільки їх рідна мати два місяці не з’являється вдома та не цікавиться долею малечі. Медики оглянули сестричок, після чого доставили до медзакладу для тимчасового перебування.

Як розповів начальник сектору ювенальної превенції Оболонського управління поліції Володимир Моргуненко, родина перебуває на обліку як така, що опинилась у складних життєвих обставинах, у зв’язку з ухилянням батьків від виконання своїх обов’язків.

"Нам жінка пояснила, що донька залишила в неї дітей та близько двох місяців вона не з’являється вдома й не цікавиться малечею. А відтак жінка попросила забрати сестричок, написала офіційну відмову та передала їх на піклування держав",- сказав Моргуненко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Києвом двох малюків вирвали з лап горе-матері - п'янки, бруд і порожній холодильник

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Дніпром горе-мати побила дворічного малюка на очах у перехожих-головою об асфальт

Також «Знай.uа» писав, що Під Херсоном горе-матір вирішила обміняти своїх діток на телефон