10 серпня в місті Буча, Київської області зафіксовано факт неналежного виховання двох малолітніх дітей.

Про це повідомили в секторі ювенальної превенції Ірпінського відділу поліції.

П'яна мати двох дітей вирішила почистити яму зі стоками на території приватного будинку, відкрила її і нібито забула про її існування, чим створила загрозу життю і здоров'ю двох маленьких синів 5 і 3 років.

Оскільки жінка перебувала у стані сильного алкогольного сп'яніння, правоохоронці прийняли рішення вилучити хлопчиків та тимчасове помістити їх до медичного закладу, з метою запобігання можливій трагедії.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Мати, яка зловживає спиртними напоями, вирішила почистити яму зі стоками на території приватної садиби, відкрила її і, начебто забула про її існування, чим створила загрозу життю і здоров'ю двох маленьких синів - 2015 і 2017 року.
Враховуючи стан сильного алкогольного сп'яніння матері, було прийнято рішення про негайне вилучення двох хлопчиків і тимчасове приміщення останніх до медичного закладу, з метою запобігання можливій трагедії",- написано в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Порадила подруга - на Одещині мати ланцюгами прив'язала дочку до дивана і зробила страшне

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Києві горе-батьки залишили малюків на вірну загибель, допоміг " ангел"

Також «Знай.иа " писав, що Свої гірше чужих: рідні батьки спалили бідну дитину в печі, кров холоне в жилах