На автомобільній дорозі державного значення М – 05 Київ – Одеса сталася смертельна аварія.

Про це повідомляється на сторінці facebook Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області.

«За попередньою інформацією, близько третьої години ночі у одного з автобусів вийшов з ладу двигун і він намагався заїхати на узбіччя, а інший автобус, що рухався позаду в тому ж напрямку, з ним зіштовхнувся», – йдеться в повідомленні.

Внаслідок аварії двоє людей загинули, 11 отримали травми та доправлені до лікарні.

На місці події працюють слідчі та рятувальники. Рух на дорозі ускладнений.

Нагадаємо, у Чехії трапилася жахлива ДТП на трасі I/37 між Хрудимом та Пардубіце, біля в’їзду на кільцеву поруч із Медлешице. Внаслідок аварії загинуло двоє чоловіків, ще четверо людей залишаються у лікарнях із травмами, серед них водій другого мікроавтобуса.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

За попередньою інформацією, чоловіки, які загинули, були братами, родом з Івано-Франківської області. Травм зазнав ще один українець, який є третім братом загиблих. Він знаходиться у лікарні.

"Одним автобусом керував двадцятирічний чоловік. Він їхав з Хрудима до Пардубіце. П’ять іноземців (українців) їхали в дорогу, їх водій не вижив в аварії. Загинув на місці аварії. Троє поранених були доставлені до лікарні "Градец Кралове", інші двоє потрапили до лікарень у Пардубіце та Хрудімі", – говорить регіональний речник швидкої допомоги Алесь Малий.

Зазначається, що одного з травмованих перевезли рятувальним вертольотом. Відомо, що чоловіки вже деякий час працювали у Чехії. У одного із загиблих чоловіків залишилася донька і син шкільного віку. В іншого – син.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Під Києвом юні брати-шумахери влаштували покатушки на вкраденому авто

Також портал «Знай.uа» писав, що Трагічна ДТП у Дніпрі забрала життя молодої мами — пішла слідом за синочком

Також портал «Знай.uа» писав, що Львів'янин за кермом допився до "рекорду" - з таким не живуть