У Києві порліцейські розшукують Volkswagen зі злочинцями. Про це розповіли в Telegram-каналі "Київ зараз".

Повідомляється, що в Києві поліцейські ввели план "Перехоплення" по розшуку автомобіля Volkswagen Passat EGE:001 в якому знаходяться злочинці.

У повідомленні також попередили, що в салоні можуть знаходиться особи кавказької національності, які маю при собі зброю.

Читайте Знай в Google News!

повідомлення про перехоплення автомобіля, скріншот: Telegram Київ зараз

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Варто зазначити, що це не єдиний автомобіль Volkswagen, який розшукують правоохоронці.

На сторінці "Київ Оперативний"у соцмережі Facebook повідомили, що 9 серпня, о 02:00 годині ночі на дорозі "Фастів-Митниця" поблизу повороту до села Оленівка автомобіль Volkswagen сірого кольору збив мотоцикл.

В результаті ДТП мотоцикліст був доставлений в лікарню з важкими травмами. При цьому водій Volkswagen зник з місця злочину і його місце перебування невідоме.

Повідомлення: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Вільнянську чоловік лише через п'ять днів після звільнення знайшов нову жертву і скоїв напад.

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Чернівцями у кривавій ДТП загинули двоє людей. Правоохоронці встановили, що на дорозі місцевого значення зіткнулися іномарки "Volkswagen Jetta" і "Audi A6" на іноземній реєстрації.

Також, "Знай.uа" писав, що правоохоронці затримали співучасника викрадення людини. Він вже був раніше судимий і проживає на території Львівської області. Незабаром йому мають обрати запобіжний захід.