У Києві поліція затримала грабіжників, які спустошували термінали. Незаконний заробіток киян приніс їм 75 тисяч гривень. Копи ведуть розслідування і встановлюють подробиці їх діяльності. Про це повідомляє Київ Оперативний.

Стало відомо, що один із затриманих вже крейда проблеми з законом і затримувався правоохоронцями. Наразі підозрюваним загрожує до 6 років позбавлення волі. Молодих людей взяли на гарячому після скоєння ними двох крадіжок грошових коштів з терміналів самообслуговування.

Зловмисники озброїлися інструментами і в нічний час зламували термінали самообслуговування. Вони брали тільки касети з готівкою. Поліція вивчила відео камер, розташованих на вулицях Броварів. Після цього вони вийшли на двох молодих людей.

Затримали зловмисників за місцем їх проживання за підтримки полку спеціального призначення. Грабіжниками виявилися двоє жителів Києва 30 і 35 років. Також під час обшуків правоохоронці виявили грошові кошти та інші докази їхньої вини – касети з терміналів та інструменти для злому.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що невідомі в Києві підірвали банкомат. Для того, щоб дістатися до грошей вони використовували газову суміш. У Києві на Подолі вночі підірвали банкомат. Подія сталася на перетині вулиць Івана Виговського (колишня Маршала Гречка) та Північно-Сирецької.

Також Знай повідомляв, що під Харковом невідомі вирішили розкрити банкомат і пролетіли.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові підірвали банкомат. вибух був такої потужності, що гроші розкидало по окрузі.