У Києві на Андріївському узвозі влаштували імпровізований концерт - популярний виконавець Сергій Міхалок з гітарою зібрав навколо себе натовп слухачів. Про це розповіли в телеграм-спільноті «Х**вий Київ».

"Поки наші рилож*пие популярні співаки не можуть скласти собі ціни і деруть за квитки на концерт ах**вше бабло, "Ляпісу" не в западло злабати прямо на вулиці", - пише один з глядачів, розміщуючи відео з місця події.

Він також додав, що не упустив можливості «попутно розповісти про те, нах*я потрібен провідний мікрофон і нагадати про ох*рітельний проект – «Саша і Сірожа».

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На опублікованих кадрах-легендарний лідер білоруської панк-рок групи "Ляпис Трубецкой" і проекту "Brutto", який виступає просто неба прямо в центрі української столиці.

"На Андріївському до*бався до Ляпіса і дядька Льоші», - додав автор повідомлення під ніком "Денис Кошельник".

Нагадавши, раніше Сергій Міхалок презентував новий кліп гурту Drezden “Едельвейс”.

Раніше Знай.ІА писав, що музичний колектив Сергія Міхалка Brutto презентував документальний фільм про себе.

Також Знай.ІА повідомляв, що у Києві презентували важливу книгу про один з найстрашніших періодів в історії України-Голодомор 1932-1933 рр.