Молода киянка, яка відвідала Одесу, обурилася, що більшість населення в місті спілкується російською мовою.
Своїм обуренням Христина Лесняк поділилася на відео, яке розмістила в соцмережах. Із-за великої кількості російськомовних людей, вона себе відчувала, як в Москві.

Туристы возмущаются. Одесса делай выводы!

Geplaatst door Саша Юрченко op Woensdag 5 augustus 2020

"Нещодавно була в Одесі - чудове місто, чудова архітектура... але є один нюанс, і він полягає в тому, що я себе там відчувала як в Москві якійсь. От чесно. Коли ти заходиш, всюди звучить російська мова", - поскаржилася туристка.
Вона дивується, як після Революції Гідності, після війни з безліччю жертв одесити продовжують залишатися русифікованими.
"Неправильно залишатися в цьому "совку". Просто-напросто, на якому Ви рівні росли, на такому ви і закінчили. І це сумно насправді, тому що гарне місто, і я впевнена, що там є хороші люди. Але ця більшість - це кошмар", - каже Христина.
Нагадаємо, що нещодавно у Львові відбувся суд над Іриною Фаріон, де її судили нібито за образу на адресу російськомовних громадян. Після цього Фаріон заявила, що на наступному засіданні розірве всіх в пух і прах, як юридично, так і політично.

"Російськомовне населення-це основна доктрина Путіна, він прийшов на наші землі тільки тому, що тут є російськомовне населення. І ми маємо окупації тих земель, де не було української мови, української історії та Української церкви. Отже, кожен російськомовний в Україні - це головний трофей Путіна і він притягує армії Путіна в Україну, вони на своїй мові нас розстрілюють", - зазначила Фаріон.

Після цього Фаріон додала, що на наступному судовому засіданні буде жорстко доводити свою правоту, адже у неї є багато аргументів і незаперечних доказів.

Раніше портал " Знай.ua" писав "Криза неминуча", - Регіна Тодоренко видала головний секрет виховання сина

Також портал " Знай.ua" писав, що Юні харків'яни склали ЗНО на 200 і стали лідерами по Україні-майбутні

Також портал " Знай.ua" писав, що На Закарпатті школярів змусять навчатися румунською та молдавською мовами-підручники вже друкують

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще