Уважні кияни помітили на міських вулицях громадський транспорт, який є потенційною загрозою для пасажирів. Відео чудо-тролейбуса, який тримається на "чесному слові", опублікували в співтоваристві "Київ Оперативний" в соціальній мережі Facebook.

За словами очевидця, з десятка гайок, якими має фіксуватися колесо тролейбуса, геть відсутні шість.

"З десяти гайок присутні чотири. "І так зійде", подумали мужики, які випускали цей диво-тролейбус в рейс. Або можливий варіант, що в дорозі всі шість відпали?",- запитує автор повідомлення, додаючи, що мова йде про столичний тролейбус, який курсує за маршрутом №42, «борт №3601».

Из 10 гаек присутствует 4. «И так сойдёт» подумали мужики, которые выпускали этот чудо-троллейбус в рейс. Или возможен вариант, что в пути все 6 отпали? Киев, маршрут #42, борт #3601

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 6 augustus 2020

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

"Буває, що три-чотири штуки за раз обриває. Бачив особисто", "А водієві сказати, ні? Це ж не маршрутка, де водій все знає, але йому пофіг. У такого роду транспорті водієві немає сенсу катати на такій машині. Може, врятували б чийсь бампер або капот в перспективі», - запитують у автора коментатори.

"Завжди так їздимо", " 26-й маршрут. Вже другий рік ходить і стукає, як ніби щось відвалиться, тролейбус з бортовим номером 2615. Я вже втомився чекати, коли відвалиться. А все тримається», "Заводська комплектація", - зазначають кияни.

Нагадаємо, раніше У метро на Виноградар вбухають мільярди-якою буде нова підземка в Києві

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Львові запустили нові трамвайні маршрути, досить ходити пішки

Також «Знай.uа " писав, що У Дніпрі Новий міст понівечили криворукі "художники", Філатов загрожує розправою: "з прасками в річку"