У Києві потонула ще одна дитина. Трагедія сталася в столичному "Sky Family Park", який розташований на проспекті генерала Ватутіна. Там у басейні потонув 8-річний хлопчик. Про це повідомляється на сторінці Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Київ у Facebook.

Рятувальники розповіли, що мама хлопчика відволіклася і залишила дитину без нагляду. Це призвело до трагедії.

Рятувальники ще раз нагадують правила поведінки на воді:

  • відпочинок на воді і купання повинні здійснюватися в призначених для цього місцях;
  • відпочинок на воді краще проводити в світлий час доби;
  • купатися можна тільки при спокійній ясній погоді;
  • у воду краще заходити повільно, щоб тіло адаптувалося до прохолодної води;
  • не рекомендується купатися поодинці.

Варто нагадати, що подібних трагедій в Україні сталося багато за останні місяці. 31 липня, в місті Біла Церква Київської області в річці Рось потонула 10-річна дівчинка. Тіло дитини було в 3-4 метрах від берега, її помітили перехожі. Вони викликали на місце події поліцію і швидку допомогу. На жаль, врятувати дитину не змогли.

Також Знай повідомляв, що на Івано-Франківщині з бимоходу витягли тіло молодої людини. Інцидент стався 31 Липня. На території покинутого заводу" Коломиясільмаш " в димохідній трубі виявили тіло 19-річного хлопця. Правоохоронці ведуть розслідування причин такої дивної загибелі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині 10-річний хлопчик потонув в озері. Туди він приїхав зі своїми батьками. вони відпочивали на березі водойми. причин утоплення дитини рятувальники не повідомили, але відомо лише, що тіло шукали протягом декількох годин.