У Києві оголошено в розшук 24-річний молодий чоловік, якого підозрюють у скоєнні тяжкого злочину – згвалтування. Про це повідомили у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що злочин було скоєно на вулиці Стрітенська в Києві. Підозрюваний представляється як Сетхар Євгенович або ж Білінчук Володимир Євгенович.

Розшуком ймовірного злочинця займаються співробітники Шевченківського відділення поліції.

За даними правоохоронців, чоловік має 175 сантиметрів зросту, худорлявий, з довгим світлим волоссям. Особливою прикметою зловмисника є дві крапки, витатуйовані над переніссям в районі чола.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"А погляд такий, ніби згвалтували його, а не він», «Часто бачу його на метро «Почайна» з боку господарського ринку», - пишуть кияни.

"Дестр? Перший раз чую таке ім'я", "Я б теж на його місці представлялася іншими іменами. Батькам привіт!» ,- додають користувачі, здивовані незвичайним ім'ям розшукуваного.

"На You tube каже, що кинула дівчина і терміново потрібно переспати з іншого... По ходу, втілив свої плани...",- розповідає один з користувачів, публікуючи відповідне відео.

«У нас занадто багато диванних суддів, якщо людина фрік, не привід ставити йому діагнози за зовнішнім виглядом. Нехай вирішує суд, більше того сама публікація порушує презумпцію невинності», - обурені деякі.

Нагадавши, під Дніпром засудили горе-матір, яка розбещувала маленького сина.

Як повідомляв портал Знай.uа, відомий фотограф зґвалтував дитину в Сумах.

Також портал Знай.uа писав, що дівчину з дитиною намагалися зґвалтувати в купе Київського поїзда.