Київським правоохоронцям довелося рятувати жінку, яка чомусь вирішила покинути свою квартиру, скориставшись мотузкою власного виготовлення. Про це розповіли в патрульній поліції столиці.

За інформацією правоохоронців, до них зателефонували очевидці події, які повідомили, що жінка спускається з шостого поверху висотки на вулиці Оноре де Бальзака по мотузці, зв'язаній з простирадел.

Коли патрульні прибули на виклик, вони дійсно виявили жінку, що звисає над землею на рівні п'ятого поверху. Ні влізти назад, ні спуститися нижче вона вже не могла – руки і ноги «скелелазки» втомилися, сил більше не було. У будь-який момент жінка ризикувала зірватися вниз і розбитися.

Патрульні оперативно домовилися з мешканцями п'ятого поверху, щоб їх пропустили на балкон для надання допомоги постраждалій. Поліцейським вдалося схопити жінку і втягнути її в квартиру сусідів з нижнього поверху.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Виразно пояснити поліцейським, що саме штовхнуло її на подібний вчинок, врятована не змогла. Єдине, що зрозуміли правоохоронці: вона поспішала на зустріч до знайомого, але не врахувала власних можливостей.

Раніше портал " Знай.ua" писав про те, що Під Дніпром тонни піску поховали молоду сім'ю-загинули люблячий Татко і маленька принцеса.

Також портал " Знай.ua" писав, що Під куполом Української церкви відкопали дитячі черепи-Знахідка повалила в жах селян

Також портал " Знай.ua" писав, що Під Дніпром юний герой допоміг собаці-полонянці з баклажкою на голові-рятували всім містом