У Києві вже вкотре прорвало водогін. Про це повідомили очевидці у Facebook-спільноті "Київ Оперативний".

Відзначається, що на проспекті Перемоги, неподалік від шляхопроводу на Повітрофлотському проспекті, із землі забив справжнісінький «гейзер» з окропу. В даний час на шляхопроводі ведуться ремонтні роботи, але немає даних про те, що саме вони могли стати причиною великого прориву.

При цьому гаряча вода, вириваючись з-під землі, заливала проїжджу частину дороги і автомобілі.

Новий гейзер утворився на проспекті Перемоги, поблизу із шляхопроводом, що ремонтується на Повітрофлотському проспекті.

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 5 augustus 2020

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Мийка самообслуговування», «Так це система автоматичного поливу така", "Розумієте, сильна спека, трава зовсім висохла, звичайний режим поливу не рятує. Але якщо без жартів, то все до цього йшло. і новий ЖК будується на "пороховій бочці" (до колишнього президента відношення не має, якщо що)", - жартують кияни в коментарях до повідомлення.

"Віват Кличко!", "А чого вони хотіли, набудували будинків, навантаження мережі не витримують - ось і приходить їм п*здец потихеньку", - додають з сарказмом розлючені на міську владу коментатори.

Нагадаємо, раніше у Києві "замироточив" міст Патона, але комунальники Кличка вмили руки.

Як повідомляє портал " Знай.ua» У Харкові утворилася" судноплавна " вулиця, але комунальники Кернеса не хочуть мокнути

«Знай.ua " писав, що У Харкові прорвало каналізацію, двір пішов під воду-Кернес, латай труби

Нагадавши, у Харкові дуже часто прориває каналізації, які після цього затоплюють двори городян. Сьогодні черговим каналізаційним конфузом поділилися користувачі в мережі.