Терористові, який днями захопив відділення банку в Києві і погрожував розправою, якщо його вимоги не будуть виконані, Київський суд не зміг обрати запобіжний захід. Про це повідомив співробітник суду, розповіли на телеканалі "112 Україна".

Наголошується, що загарбник бізнес-центру "Леонардо", розташованого в центрі столиці, Сухроб Карімов не розуміє державна мова – український.

У зв'язку з цим довелося перенести судове засідання, на якому загарбникові повинні були обрати запобіжний захід.

"Оголошено технічну, якщо можна її так назвати, перерву в судовому засіданні. Власне, тому і не обрали запобіжний захід», - зазначають журналісти телеканалу.

Вони додали, що до представників преси вийшов працівник прокуратури, який пояснив об'єктивні причини перенесення призначеного на сьогодні засідання.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За словами представника сторони обвинувачення, Сухроб Карімов звернувся до суду з вимогою, щоб усі процесуальні документи по його справі були надані йому російською мовою.

«Каже, української не розуміє, у зв'язку з чим не може самостійно підготувати власний захист», - зазначають журналісти.

Нагадаємо, заручниця київського терориста розповіла, як вижила в лапах психа: "Агресивний, обговорювали погоду".

Як повідомляв Знай.uа, терорист, який захопив банк у Києві, ненавидить арабів і Путіна - журналісти знайшли психа в соцмережах.

Знай.uа писав, київський терорист заявив, що банк вибухне навіть у разі його смерті.