У Києві по вулицях урядового кварталу рано вранці розгулював абсолютно голий чоловік. Відео його прогулянки опублікував випадковий свідок на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

За словами Дмитра Кучера, неадекватного громадянина «у чому мати народила» він помітив на Кріпосному провулку, 6.

Судячи з поведінки, чоловік був абсолютно тверезий, він бадьоро крокував по вулиці, не соромлячись випадкових перехожих.

Час від часу він озирався по сторонам, ніби сподівався знайти когось конкретного. Зустрічні громадяни коректно робили вигляд, що нічого з ряду геть що виходить насправді не відбувається. Дивно те, що ніхто зі свідків не викликав швидку допомогу або хоча б патрульну поліцію.

«Захочеш одружитися - і не так походиш по центру», «А хулі, жарко ж сьогодні було», «Потихеньку мода прийшла з Нью-Йорка», - сміються в коментарях українці.

«В дурдомі «день відкритих дверей», ось вони і творять, кому що заманеться», «Терорист без бомби, але з яйцями», «Йде в банк? – Ні, радше вже з банку», «Програв у карти, стандартна ситуація», - змагаються в дотепності коментатори під опублікованим відео.

Нагадаємо, під Києвом копи зґвалтували дівчину-свідка. Резонансна історія прогриміла на всю Україну, подробиці інциденту шокують.

Як повідомляв портал Знай.uа, "перевертня в погонах, підозрюваного у зґвалтуванні ув'язненої, віддали під суд

Також Знай.uа писав, поліцейські знущалися над дітьми в українському притулку