У потязі напрямком «Київ-Одеса» вночі пасажири помітили дивних людей, що нишпорили у чужих купе. Після інциденту із побиттям дівчини безбілетником люди стали уважніше придивлятися до того, що коїться в їхніх вагонах. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний», публікуючи відповідні відеокадри.

На опублікованому відео – декілька чоловіків, які ходять по купе вагону о 4:00 ранку.

«Наочний приклад того, чому варто закривати двері на ніч у купе. Просто нахабно, не соромлячись, обкрадають людей. Потяг «Київ-Одеса», 04:00 ранку», - підписав опубліковані кадри автор посту.

«Сподіваюся, автор відео повідомив керівництво потяга і поліцію на станції прибуття про підозрілих осіб?», - запитують у коментарях.

На це автор відповів, що «йому відповіли, що все ок, не потрібно хвилюватися, це сертифіковані фахівці. Повідомити намагалися, вони вийшли не в Одесі, а однією зупинкою раніше, і машина чекала (працюють оперативно) - повідомили по прибутті в Одесу вже».

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Наочний приклад того, чому варто закривати двері на ніч у купе. Просто нахабно, не соромлячись, обкрадають людей. Потяг «Київ - Одеса», 04:00 ранку

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 4 augustus 2020

«У провідників є ключ від усіх купе, що за проблема мати такий же злодіям? Крім ключа, на ланцюжок треба закриватися, якщо він, звичайно, не обірваний, як найчастіше і буває.

Два тижні тому їхали цим поїздом в першому купе біля провідника. Зачинилися на внутрішній замок. Я особисто закривала замки, в тому числі і внутрішній. Серед ночі, за 20 хв до чергової станції відкриваються двері, стук-внутрішній замок не дає відкрити далі.

Стоять два тіла в масках і починають світити ліхтариком по купе. Я підриваюся з полиці в пошуках газового балончика в сумці. Мужики відразу «ой, вибачте» і швидко покинули вагон. Це страшно. Так як на нижніх полицях ми були з маленькими дітьми. А попутниця зверху потім виходила і не закривала за собою двері на замок», - розповідають пасажири потягу.

«За такою ж схемою місяць тому обікрали купе знайомої, тільки вона не закрилася на внутрішній замок і мужик приставив ніж до горла, телефон і гроші вона віддала сама. Їхала поїздом «Київ-Херсон»», «Ці двері дуже легко відкриваються. Легше, ніж вхідні в квартирі. Навіть та дрібна засувка зсередини ні про що», - додають українці.

Нагадаємо, звірячий напад в поїзді: небайдужі українки дали старт потужному флешмобу, озвучено вимоги.

Як повідомляв Знай.uа нелюд, який побів жінку у поїзді їхав "зайцем", провідники намагалися зам'яти справу - "Не викликай поліцію, заплатимо".

Знай.uа писав, дівчину з дитиною намагалися зґвалтувати в купе київського поїзду - "Прокинулася від ударів по голові".