У Києві на хабарі в 200 тисяч гривень спіймали інженера з технічного нагляду Департаменту регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації.

Про це, 4 серпня у вівторок, повідомляє Офіс генерального прокурора.

"За даними слідства, службовець вимагав 200 тис. Грн за підписання актів прийому виконаних будівельних робіт на будівництві однієї з шкіл на території Київської області. Після отримання хабара був затриманий", - йдеться в повідомленні.

В Департаменті регіонального розвитку Київської ОДА йдуть обшуки. Вирішується питання про повідомленні затриманому підозри по ч. 3 ст. 368 КК України.

Нагадаємо, що на Львівщині на хабарі викрили заступника начальника слідчого відділу Нацполіції Львівщини.

Про факт викриття повідомила головний прокурор Львівщини, Ірина Діденко, на своїй сторінці у “Facebook”.

Так, на Львівщині на отриманні хабаря у розмірі 8000 доларів США зловили заступника начальника слідчого відділу Нацполіції Львівщини. За цю суму працівник правопорядку повинен був перекваліфікувати злочин.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Затримали підполковника поліції у автомобілі на вулиці Самбірській у Дрогобичі. Зазначаться, що неправомірна вигода призначалась за те, що службовець перекваліфікує ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) на необережний злочин, а відтак, підозрюваний отримає значно менший термін покарання.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що На Буковині дружок губернатора Осачука прогорів на мерзенній схемі - кожен папірець за гроші

Також портал «Знай.uа» писав, що Під Києвом слуга народу попався на мерзеній схемі - "дарував" землю в обмін на конверти

Також портал «Знай.uа» писав, що Рейтинги Кличка "втомилися", киян не підкупиш скляними мостами