Депутат сільської ради Броварського району затриманий за підозрою в отриманні хабара. Народний обранець вимагав хабар 1,5 тисячі доларів за прийняття рішення про виділення земельної ділянки на території Броварського району для ведення сільського господарства.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовою особою).

Правоохоронцями задокументовано факт вимагання та одержання депутатом сільради хабара.

Правоохоронці продовжили розслідування для з'ясування подробиць і визначення підозрюваному запобіжного заходу.

Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що у Львові відомого хірурга спіймали на хабарництві через, що йому довелося сплатити штраф.

Так, стало відомо, що відомого львівського хірурга Ярослава Зборівського затримали на хабарі. Ця пригода сталася 29 травня, справу передали в суд.

Личаківський районний суд призначив 25,5 тис. грн штрафу відомому львівському хірурга, завідувача першої хірургії Львівської обласної клінічної лікарні Ярославу Зборовському, якого навесні спіймали на хабарі у 21,5 тис. грн. Медик уклав угоду з прокурором, в якій визнав свою провину і погодився на таке покарання.

Наслідок встановило, що хірург домовився про 800 доларів хабарі за проведення медогляду та видачу документів про хвороби. Такий документ хотіли отримати родичі призовника, щоб його визнали непридатним до військової служби.

Зборівського затримали в робочому кабінеті в момент отримання першої частини хабарі – 21,5 тис. грн. У службовому кабінеті завідувача відділення також виявили готівку у різній валюті: 150 тис. грн, 600 доларів США та 400 євро.

Раніше портал «Знай.іа» писав про те, що Львівські митники нагріли руки на 10 мільйонів

Також портал «Знай.іа» писав, що У Києві перевертень у погонах " кришував "жриць кохання" – торгував дівчатами, як картоплею

Також портал «Знай.іа» писав Як пузо впливає на хабарі: вчені вивели українських чиновників на чисту воду

https://www.youtube.com/watch?v=HCCep3zlUAw