Стало відомо про те, що прод Києвом п'ять комбайнів викосили погрели поля величезну пляшку. Тим самим, вони зуміли побити рекорд.

Таким чином, повідомляється, що комбайнери зробили найбільшу фігуру пляшки на пшеничному полі, і тепер це досягнення є в Книзі рекордів України.

Про це повідомляє прес-служба Національного реєстру рекордів України в понеділок, 3 серпня.

Ще один рекорд українців, фото: РЕКОРД

П'ятеро чоловіків одночасно шляхом косовиці створили велику фігуру пляшки під Києвом, Розмір арт-об'єкта склав 202 метри в довжину і 57 метрів у ширину.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Фахівцями дана фігура була зареєстрована як сама величезна на пшеничному полі. Комбайнери присвятили цю акцію закінченню збору врожаю. Також, крім усього цього, композиція є символом найкращої зернової горілки.

В Національному реєстрі вже відреагували на це, і навіть встигли вручити відповідний сертифікат.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Тернополі молодята зареєстрували не тільки шлюб, але і рекорд Вони прийшли на одруження у вишиванках, а з собою принесли аксесуари з таким же орнаментом. У них виявилася найбільша кількість речей з вишивкою. Рекорд зафіксував і підтвердив експерт Національного реєстру рекордів України Павло Горишевский.

Молодята Володимир Гоцко і Ольга Коропчук зареєстрували свій шлюб на острівці кохання в парку біля Тернопільського ставу. Голова новоствореної родини розповів, що вони дуже полюбляють вишиванки і цю традицію підтримувати і в майбутньому.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що 16-річний спортсмен, який втратив на війні ноги і руку, зробив унікальний заплив в Києві.

Як повідомляв портал "Знай.иа", десятки школярів з Дніпра ощасливили батьків на ЗНО.