Стало відомо про те, що в українській столиці, співробітники правоохоронних органів затримали двох грабіжників.

Таким чином, повідомляється, що сталося це на вулиці Маршала Гречка, 20. Двоє чоловік розпивали алкогольні напої рудому з одним з під'їздів. А далі все відбувалося за накатаною схемою, як грабіжники і люблять. А саме: «є підкурити?»

Блискавичне затримання провели патрульні поліцейські двох грабіжників, які на Маршала Гречка, 20, підбухивали під...

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 3 augustus 2020

Після заданого питання, чоловік з бородою завдав потерпілому удар і забрав сумку, в якій знаходилося відразу три телефону.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На щастя, через кілька хвилин після події, співробітникам правоохоронних органів вдалося затримати зловмисників. Один з телефонів був знайдений у чоловіка з бородою.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що на Херсонщині в райцентрі Іванівка 27-річна жителька намагалася обміняти чужий телефон на власних дітей.

Як стало відомо, жінка прийшла до матері, яка торгує на ринку, з вимогою поїхати і забрати її двох діток у співмешканця в Мелітополі. Інакше вона "конфіскує" її мобільний телефон.

Втручатися в сімейну сварку та відмовилася. Тоді її дочка вирвала у нього з рук телефон вартістю близько чотирьох тисяч гривень з яким і втекла.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Запоріжжям банда аферистів викручувала квартири у алкоголіків і наркоманів - "кришував" коп

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві банда злодіїв нахабно обчистила кафе і прикинулася дурнями: "Ой, переплутали"

Також «Знай.ua» писав, що У Києві пограбували дружка Зеленського та Венедиктової, прокурор залишився "голим" після відпустки