У Києві правоохоронці знешкодили терориста, який захопив банк в одному зі столичних бізнес-центрів. Про це розповів заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко. В середині дня в поліцію зателефонувала співробітниця банку «Універсал Банк» і розповіла, що в відділення в БЦ «Леонардо» зайшов чоловік і заявив, що у нього є вибухівка.

Правоохоронці швидко з'ясували, що загарбник - громадянин Узбекистану і звуть його Сухроб Карімов. Надалі стали відомі вимоги чоловіки. Він хотів, щоб журналісти організували йому прямий ефір, він нібито хотів зробити політичну заяву.

За деякими даними він вимагав ще і 40 тисяч гривень. Однак після звільнення заручниці стало відомо, що Карімов грошей не вимагав. Дівчина розповіла, що Карімов зажадав викликати поліцію і журналістів. проце пише Телеграм-канал "Киев Сейчас".

Розповідь заручниці про терориста Фото: скріншот

Також вона розповіла, що спочатку він поводився агресивно, але потім їй вдалося розташувати його до себе і він трохи пом'якшав. Вона зазначила, що Карімов не показував зброю, а лише сказав, що в сумці бомба.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Однак щойно стало відомо, що у «київського терориста» не знайшли бомбу. Сапери з числа правоохоронців не виявили детонаторів, які б дозволили підірвати.

Варто нагадати, що в мережі з'явилася інформація про те, що писав Карімов на своїх сторінках в соцмережах. Журналісти розкопали і показали, що він ненавидів Путіна, Кадирова і арабів, оголошував джихад. Він вимагав захопити Ізраїль і всіх керівників цієї країни.

Також Знай повідомляв, що "київський терорист" ненавидить, Путіна Ізраїль і арабів.

Нещодавно Знай передавав, що "кіевскій терорист "попередив, що банк вибухне, навіть якщо його вб'ють.