Сьогодні, 3 серпня в Києві в один з місцевих банків зайшов невідомий чоловік і повідомив, що у нього є бомба.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук написав заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Так, стало відомо, що в понеділок, 3 серпня, о 12.00, в поліцію зателефонувала представниця АТ «Універсал Банк», який розташований в Шевченківському район, приміщення бізнес-центру «Леонардо» і повідомила, що у відділення зайшов невідомий чоловік, який заявив, що у нього вибухівка.
Як з'ясувалося пізніше, то чоловік, який захопив банк-громадянин Узбекистану. Про це заявив заступник голови МВС Антон Геращенко.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також, журналісти знайшли соцмережі терориста, де він писав, що араби-зрадники. І він виступає проти Путіна, Кадирова та інших політиків, про це передають місцеві Телеграм-канали.

"У соцмережах терорист писав, що араби-зрадники. Оголошував боротьбу за віру (джихад). Виступає проти Путіна, Кадирова та інших політиків", - написав він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Київський банк захопив терорист з гранатою, погрожує підірвати разом із заручниками - перші подробиці

Як повідомляє портал «Знай.uа» Терорист, який захопив банк у Києві, ненавидить арабів і Путіна - журналісти знайшли психа в соцмережах

Також «Знай.uа» писав, що Київський терорист заявив, що банк вибухне навіть в разі його смерті