Київський терорист, який захопив банк, заявив, що вибухівка здетонує навіть в разі його смерті.

Про це повідомляє інформаційний портал Обозреватель.

Так, стало відомо, що Сухроб Карімов, який захопив заручницю в київському банку заявив, що вибухівка здетонує, навіть якщо його вб'ють. Повідомляється, що зловмисник закріпив на нозі трос і провів його в рюкзак, в якому, за його словами, лежить бомба.

В мережі з'явилося фото терориста


Нагадаємо, що в Києві в понеділок, 3 серпня, о 12.00, в поліцію зателефонувала представниця АТ «Універсал Банк», який розташований в приміщенні бізнес-центру «Леонардо» і повідомила, що в відділення зайшов невідомий чоловік з вибухівкою.

Після в мережі з'явилася інформація про те, що київський терорист вимагає зустрічі з представниками ЗМІ. Також чоловік, який захопив банк - громадянин Узбекистану. Про це заявив заступник глави МВС Антон Геращенко. За його словами, якщо терорист не здасться, з ним будуть діяти "по закону".



Також Геращенко додав, що інформація про те, що керівник відділення банку залишилася з терористом за власним бажанням - це попередня інформація.

Правоохоронці ввели спеціальну операцію «Грім». Представники поліції почали переговори з терористом і запропонували йому здатися.

ПОГРОЗА ВИБУХОМ У МІСТІ КИЇВ 03 серпня, о 12.00, до поліції зателефонувала представниця АТ «Універсал Банк»...

Geplaatst door Антон Геращенко op Maandag 3 augustus 2020

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Дозволити громадянам зброю" — доброволець ВСУ дав рецепт захисту від нападів у поїздах

Як повідомляє портал «Знай.ua» "Полтавського терориста" Скрипника ліквідували на 9 день пошуків: "Він сам вибрав свій шлях..."

Також «Знай.ua» писав, що Заплатили великі гроші: "спільник" луцького терориста Кривоша вийшов на свободу. Застава за чоловіка внесли родичі