Стало відомо про те, що в столиці фунікулер був закритий як мінімум ін кінця серпня. Це плановий ремонт, нічого страшного.
Таким чином, повідомляється, що про це йде в с повідомленні на вхідних дверях до приміщення.
Чи не працює він уже з понеділка, 20 іюлі, і відновиться його робота лише 21 серпня. Цілий місяць триватимуть планові ремонтні роботи.

Про це повідомляє інформаційний портал «Вечірній Київ».

У Києві закрили фунікулер, фото: Вечірній Київ

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що у вівторок, 28 липня, міські депутати підтримали проект Віталія Кличка, який передбачає те, що Протасов Яр перетворять на великий парк.

74 столичних депутата проголосували за рішення повернути Протасовому Яру статус зеленої зони. Про це повідомляють на сайті Київради.
Йдеться про земельну ділянку розташованому недалеко від вулиці Амосова.
У 2007 році землю передали в оренду забудовнику, там повинні були звести кілька висоток з торговим комплексом і паркінгом.
Кияни вимагали у міської влади повернути цій ділянці статус зеленої зони. А також протестували, коли там хотіли проводити будівельні роботи.
Міська влада нарешті змогла прийняти це рішення і тепер там буде не будівництво, а парк.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Кличко озолотило "смотрящего" Комарницького - відмили мільярд на ремонтах доріг

Також портал «Знай.uа» писав, що На Львівщині місто перетворилося на звалище відходів: "Скоро перекриють дорогу сміттям"

Також портал «Знай.uа» писав Зелені окупанти: в Одесі вдалося розправитися з 200 тоннами загарбників