Стало відомо про те, що в Укрзалізниці почали розбиратися стосовно ситуації з нападом на пасажирку в поїзді «Маріуполь - Київ».

Таким чином, повідомляється, що вони намагаються з'ясувати, це був «нещасний випадок» чи «навмисні дії».

Дорогі друзі, протягом сьогоднішнього дня мене неодноразово згадували у фейсбуці в зв"язку з ганебним і диким інцидентом...

Geplaatst door Сергій Лещенко op Zondag 2 augustus 2020

В Укрзалізниці на даний момент ведуть переговори зі страховою компанією, яка допоможе розібратися у всій цій ситуації. Про це написав член Обачного ради Сергій Лещенко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

«Ситуація з моменту виникнення на контролі органів операційного управління УЗ, зокрема, вивчається питання, з юридичної точки зору ця ситуація підпадає під визначення «нещасного випадку», який покриває страхування. Або це має трактуватися як «навмисні дії»? Виконавчі органи управління УЗ у переговорах зі страховою, щоб вони покрили цей випадок», - повідомив він.

Також, він зазначив, що зробить все можливе, щоб справа була розслідувана до кінця.

Нагадаємо, що в п'ятницю, 31 липня, в поліцію міста Київ прийшло повідомлення про те, що в поїзді «Маріуполь - Київ», намагалися зґвалтувати жінку, яка була з дитиною. При цьому, зловмисник побив її практично до смерті. Все обличчя залишилося в саднах і гематомах. Ця історія вже облетіла весь інтернет.

Нагадаємо, що у Хмельницькому сусідський пес ледь не розірвав переляканого малюка - хотів заспівати за цукерку.

Як повідомляв портал "Знай.іа", у Львові розлючений пес ледь не розірвав переляканого малюка - матусі ахнули.

Також, "Знай.іа" писав, що у Києві господар-неадекват пса нацькував на перехожих - "залізні" щелепи розтискали вп'ятьох.