Стало відомо про те, що в Києві, незважаючи на карантин продовжують функціонувати нічні клуби.

Таким чином, повідомляється, що в столиці, місті Київ, щодня фіксують зростання захворюваності коронавирусной інфекції, і незважаючи на це, нічні клуби продовжують свою роботу.

У такий спосіб вони порушують головні заборони - а саме, велике скупчення людей в одному місці, не дотримання соціальної дистанції, а також носіння масок у людних місцях.

Людям абсолютно все одно, вони заразяться цим вірусом, чи ні, головне добре погуляти, зняти побільше роликів і фоток для соціальних мереж.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Ось, приміром, ще один київський нічний клуб Sparks, який ставить здоров'я своїх відвідувачів явно не на перше місце.

Як кажуть, існує закон один на всіх, але, у кожному правилі є свої винятки.

Варто відзначити, що всього на півтора тижні у липні, співробітниками правоохоронних органів було складено 566 протоколів про адміністративне правопорушення. Практично 1500 закладів було перевірено, а сім нічних клубів закрили за порушення.

Про це розповів мер Києва, Віталій Кличко. За його словами, в Києві продовжують працювати групи контролю за дотриманням установами міста регламентів роботи.

Раніше портал «Знай.іа» писав про те, що Для харків'ян подорожчав газ - час витрачати заначки

Також портал «Знай.іа» писав, що У Тернополі відгуляють випускний, карантин не перешкода

Також портал «Знай.іа» писав, що Китайський вірус забрав життя вагітної, троє дітей залишилися сиротами - народила і не витримала