У Києві обрали покарання для хлопця, який разом зі своїм другом здійснив небезпечний для життя стрибок з даху потягу метро поблизу станції «Гідропарк». Відповідне рішення ухвалив Дніпровський районний суд Києва, повідомили на сайті судової влади України.

Як відомо, нещодавно соцмережі розбурхало відео того, як двоє підлітків здійснюють небезпечний маневр, наражаючи своє життя на небезпеку. Третій учасник події знімав все на камеру.

Правоохоронцям вдалося розшукати хлопців, які вчинили стрибок з мосту Метро, та притягнути хуліганів до відповідальності.

"мужчины это случайно выжившие мальчики" Киев. Гидропарк. Интересно, они всплыли?

Geplaatst door Anatoliy Burbeza op Dinsdag 28 juli 2020

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

За рішенням судді Віри Левко, громадянин К., «який 27 липня їхав на даху електропотягу метро між станціями «Гідропарк» – «Лівобережна» та стрибнув в річку Дніпро, чим порушив громадський порядок та спокій громадян», визнаний винним та буде притягнутий до адміністративної відповідальності за статтею 173 КУпАП.

Зокрема, покаранням хлопцеві стануть 40 годин громадських робіт.

Нагадаємо, раніше у Києві підлітки знайшли собі нову розвагу – стрибати з вагонів метро в районі станції «Гідропарк» у воду. Про це розповідають очевидці в соцмережах, а також у столичному метрополітені.

Як повідомляє портал «Знай.ua» Машиніст харківського метро розкрив правду про пекельної работенке - премії обраним і поїзди-вбивці

Також «Знай.ua» писав, що У харківському метро зацепер зі сталевими нервами змусив посивіти очевидців