У Києві розшукують небезпечного злочинця, який втік з виправної колонії та може перебувати у столиці. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook, посилаючись на інформацію правоохоронців.

Як зазначається, розшукуваному Єрьоміні Олегу Олеговичу – 32 роки, він 1988 року народження. Раніше чоловік вже був судимий сім разів.

На зріст злочинець - 174 сантиметри, має 42-й розмір взуття, худорлявої статури. Обличчя прямокутне, темноволосий, кароокий, середній лоб, великий ніс. Рот та губи середнього розміру, прямокутної форми підборіддя, жовтуваті зуби. Говорить помірно, неголосно.

На момент втечі був одягнений у спортивні штани чорного кольору та темну футболку.

Востаннє чоловіка було засуджено на п’ять років тюремного ув’язнення «за повторне незаконне заволодіння транспортним засобом».

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Проте з виправної колонії, де він відбував покарання, Єрьоміну вдалося втекти.

За попередніми даними, він міг податися до столиці.

Усіх, хто володіє інформацією про те, де може перебувати втікач, просять повідомити до поліції. Правоохоронці обіцяють зберегти анонімність заявника.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

«Сім судимостей у 32 роки, то можна було вже його закрити надовго. Востаннє судимий на 5 років, тобто йому було мінімум 27 років при шостій судимості. Більш того, судимий повторно на 5 років за крадіжку авто... Я не можу стверджувати однозначно, але у такому віці, маючи сім судимостей, то мені здається, виходив по удо. Нафіга такого "зразкового" випускати? Явно ж дає всім зрозуміти де його рідний дім, нехай собі там живе», - обурюються українці.

Варто нагадати, що в Харківській області ведуться пошуки зниклої 17-річної дівчини Олени Забазновой, яка пішла з дому і дотепер про неї немає звісток. Дівчина нещодавно стала мамою і вдома її чекає малюк. Олена пропала ще 11 липня. 30 липня в її рідному селі волонтери провели пошукову операцію, прочесавши всі прилеглі поля і посадки, а також найближчі села.

Також Знай повідомляв, що під Тернополем зник літній чоловік з темним волоссям. Він вийшов з дому близько 8 години вечора 23 липня і більше його ніхто не бачив. Рідні повідомили в поліцію про зникнення чоловіка вже через кілька годин після інциденту, але досі про нього немає відомостей.

Нещодавно Знай передавав, що в Хмельницькій області пропав молодий чоловік, у якого бувають провали в пам'яті. Рідні просять допомогти знайти хлопця, який зник 24 липня. Вони кажуть, що провали в пам'яті почалися після травми голови під час автомобільної аварії.