Під Києвом, у Києво-Святошинському районі, 30 липня, в четвер, безслідно зникли двоє неповнолітніх дітей - брат і сестра. Про це повідомили у Службі розшуку дітей.

Наголошується, що 13-річного В'ячеслава 11-річну Єлизавету Оленущенко в останній раз бачили ввечері, близько 20:00, коли вони разом покинули дитячий будинок сімейного типу. В той вечір вони так і не повернулися.

За даними правоохоронців, 13-річний В'ячеслав виглядає старше свого віку – на 14-15 років. Хлопчина має зріст 164 см, спортивної статури, з овальним обличчям, зеленими очима, коротко стриженим світло-русявим волоссям.

На момент зникнення був одягнений у футболку сірого кольору, сині шорти і такого ж кольору гумові шльопанці Crocs.

Фото: Служба розшуку дітей
Фото: Служба розшуку дітей

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Його сестра, 11-річна Єлизавета, також виглядає старше, ніж є насправді – на 12-13 років. Дівчинка близько 150 сантиметрів зросту, худорлява, з овальним обличчям, карими очима, з короткими русявим волоссям. Особлива прикмета - на переніссі помітний слід від травми.

На момент зникнення була одягнена в червону кофту, чорні штани, гумові тапочки синього кольору.

В поліції просять усіх, кому що-небудь відомо про місце перебування дітей, повідомляти за телефонами гарячої лінії.

Нагадаємо, раніше Під Харковом зникла 16-річна студентка з пірсингом у носі - поїхала в медколедж.

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Львові зникла чорнява жінка з родимкою Мерилін Монро - рідні благають про допомогу.

Також «Знай.ua» писав, що У Києві безслідно зникли дві 14-річні подружки – прикмети і фото.