Ситуація з коронавірусом в Києві залишається критичною – за станом на 30 липня у столиці зафіксовано 8 тисяч 131 хворий. При цьому за останню добу кількість інфікованих збільшилася на 199 осіб. У зв'язку з цим Київ ризикує опинитися в «червоної» зоні карантину, розповів в ефірі телеканалу "РБК-Україна" глава Госпродпотребслужбы Києва Олег Рубан.

За його словами, вже з 1 серпня стане зрозуміло, до якої зони віднесуть столицю за кількістю хворих. У відповідності з принципом зонування, Київ, швидше за все, виявиться на кордоні – «між помаранчевою і червоною зоною».

В такому випадку, упевнений Рубан, в місті заборонять роботу громадського транспорту, закриють ресторани, кафе і інші точки громадського харчування, а також торгово-розважальні центри.

Остаточне рішення в цьому питанні буде прийнято завтра.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Про те, як у такому разі будуть працювати дитячі освітні заклади, Рубан промовчав.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Кличком показали справжню думку киян, мостами не відбудешся: про що свідчать рейтинги

портал «Знай.uа» писав Безробіття після карантину: українцям склали список найбільш затребуваних вакансій

Портал «Знай.uа» писав, що в Києві зафіксували чергову спалах смертельно небезпечного захворювання COVID-19. На цей раз масове зараження відбулося в гуртожитку Національного університету «київський політехнічний інститут».