В київському лісі знайшли зниклу пенсіонерку, в якої була записана на листочку домашня адреса.

Про це повідомляється на сторінці "Муніципальної охорони" у Facebook.

Так, стало відомо, що в лісовому масиві в Києві відпочиваючі виявили 78-річну пенсіонерку, яка заблукала проте у неї з собою були номери телефонів родичів і записана домашня адреса.

Фото Муніципальної охорони


"Під час патрулювання Лісового масиву до працівників Муніципальної охорони звернулися небайдужі громадяни – під час прогулянки в лісі вони знайшли бабусю. 78-річна жінка втратила пам'ять, при ній була листівка з телефонами родичів і домашня адреса. За вказаним номером, на жаль, не додзвонилися, тому бабусю доставили додому за вказаною адресою", - йдеться в повідомленні.

Фото Муніципальної охорони


Як пенсіонерка опинилася в лісі невідомо. Зараз її життю та здоров'ю нічого не загрожує.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Києвом зникла 14-річна красуня, батьки не сплять другу добу. За даними правоохоронців, неповнолітній Аліні Басюк – лише 14 років.

Як повідомляв Знай.uа , під Запоріжжям діти розшукують батька, пішов і пропав: "Втратив пам'ять після смерті дружини…"

Отмечается, що літній чоловік Михайло Усков почав страждати провалами в пам'яті недавно - після того, як померла його дружина.

Також Знай.uа писав, що під Харковом пропав молодий атлет - батьки хлопця просять про допомогу. Як стало відомо, Валерій Іванович Бойко 2000 року народження пішов з дому 6 червня і до теперішнього часу його місцезнаходження не відомо.