В Києві раптово відразу в кількох районах Києва зникла електрика. Зокрема без світла залишилися мешканці Печерського, Голосіївського і Солом'янського районів.

Про це повідомляє інформаційний портал "Сегодня".

Так, стало відомо, що в Києві сталося пошкодження обладнання на Київській теплоелектроцентралі №5, розташованій на вулиці Промислова. Через це мешканці кількох районів залишилися без світла.

Фото: Знай.иа


"Зараз відповідні підрозділи комунального підприємства "Київтеплоенерго" працюють на місці для оперативного усунення і відновлення роботи обладнання. Також спільно зі службами ДТЕК "Київські електричні мережі" здійснюється перепідключення споживачів. Орієнтовний термін виконання робіт – три години", – зазначили в КМДА.

У компанії ДТЕК "Київські електромережі" розповіли, що були аварійно знеструмлено 10 високовольтних підстанцій. Зараз енергетики працюють над резервним живленням клієнтів на час ліквідації аварії.

Вже через годину всіх знеструмлених споживачів під'єднали до резервних джерел. У 20:42 КМДА повідомила, що пошкодження обладнання на ТЕЦ № 5 усунули.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, раніше Ніяких платіжок - Зеленського просять скасувати оплату комуналки на період карантину

Як повідомляє портал «Знай.ua» Українців здивували новим тарифом на світ, скільки доведеться віддати за затишок в квартирі

Також «Знай.ua» писав, що В Україні можуть скасувати пільги на електроенергію, скільки доведеться віддати за світло у вікні