Стало відомо про те, що в Києві чоловік справив нужду прямо в підземному переході. Очевидці були в шоці.

Таким чином, повідомляється, що стався цей випадок у підземному переході на Севастопольській площі. Неадекват спустив повністю штани, і почав справляти нужду в сміттєвий бак.

Був він під алкоголем або ще якимись забороненими речовинами – невідомо. Після того, як він зробив свої справи, він спокійно надів штани і пішов далі у справах.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що у Києві, на одній із станцій метрополітену, чоловік у стані алкогольного сп'яніння справив нужду прямо на рейки.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Таким чином, повідомляється, що чоловікові було видно, що він ледь стоїть на ногах. Пощастило, що він не звалився прямо на рейки, інакше, ще невідомо чим би це все закінчилося.

Невідомо, чи застосовувалися якісь санкції проти нього співробітниками правоохоронних органів.

Відповідне відео опубліковано в співтоваристві "Типовий Київ" у Facebook. Стався цей інцидент ближче до ночі, на станції київського метрополітену " Гідропарк.

Гидропарк. Комментарии за вами.. ______________ Видео: Wizard

Гидропарк. Комментарии за вами.. ______________ Видео: Wizard

Geplaatst door Типичный Киев op Maandag 20 juli 2020

При цьому, більшість коментаторів під публікацією були обурені таким потворним поведінкою чоловіка.

Вони також нагадали, що на кожній станції повинні чергувати співробітники правоохоронних органів. А деякі зазначили, що чоловік був хоча б в захисній масці, вже добре.

Нагадаємо, Знай писав, що в київському метро зафіксовані порушення карантину.

Також Знай передавав, що у Києві змінили правила отримання пільг за проїзд у транспорті.

Нещодавно Знай повідомляв, що в київському метро жінка закликала зняти маски.