У понеділок, 27 липня, в Києві на Хрещатику близько 08:30 сталася пожежа.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

На місце інциденту прибули пожежники і встановили, що займання виникло на 2-му поверсі 6-поверхової будівлі в серверній.

Пожежа супроводжувалася сильним задимленням. Пожежникам знадобилося близько 20 хвилин для ліквідації загоряння, після цього рятувальники провели роботи по випуску диму з приміщень.

У гасінні пожежі брали участь 25 осіб і шість одиниць техніки. Жертв та постраждалих немає.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Причина загоряння встановлюється.

Пожежні, фото Facebook
Пожежні, фото Facebook

Нагадаємо, що вчора у курортному Бердянську сталася масштабна пожежа, що охопила одну з люксових готелів. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУ ДСНС України в Запорізькій області.

Повідомляється, що в суботу, 25 липня, о 10:10 на гарячу лінію Служби спасіння "101" надійшов виклик про те, що на території приватного домоволодіння виникла пожежа. Вогонь охопив другий поверх і дах приватного готелю, розташованої на кордоні двох курортних районів мікрорайонів Бердянська на вулиці Курортній.

За вказаною адресою направили кілька загонів рятувальників, які приступили до гасіння пожежі. Вогонь охопив будівлю на площі 170 кв. м. Все почалося з другого поверху, після чого полум'я швидко перекинулося на дах, а також зачепило поруч стоїть триповерхова будівля.

Завдяки оперативному втручанню рятувальників, вдалося уникнути розповсюдження вогню на сусідні житлові будинки. Вже до 10:25 пожежникам вдалося локалізувати загоряння, а до 10:39 – ліквідувати. Бійці ДСНС провели повну розборку та проливку конструкцій, щоб уникнути подальшого займання.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що На Франківщині рятувальники, не вірячи своїм очам, дістали з підвалу рогате "диво"

Також портал «Знай.uа» писав, що Копи відпустили "палія": пожежа у французькому соборі Святих Петра і Павла обростає дивними деталями

Також портал «Знай.uа» писав, що

https://www.youtube.com/watch?v=AnQKWE1wSp4