В Конча-Заспі влаштували переполох через вертольот, який намагався сісти на приватній території.

Відповідне відео опублікували в спільноті dtp.kiev.ua у Facebook.

Так, стало відомо, що в неділю, 26 липня, в Конча-Заспі невідомий вертоліт намагався сісти на території приватної земельної ділянки. Відзначається, що він зробив три спроби, але сісти судну так і не вдалося.

Скріншоти


Місцеві жителі не на жарт були обурені, через те, що пілот порушував правила посадки вертольота. Як видно на кадрах, вертоліт намагається здійснити посадку на території, яка не пристосована до цього. До того ж поблизу розташовані житлові будинки і зелені насадження.

"Підкажіть, чи можна дізнатися кому належить вертоліт і куди скаржитися, якщо пілот порушує всі правила посадки (намагається сісти близько від житлових будинків, без вертолітного майданчика)", - написали в мережі.

Відзначимо, що в підсумку пілотові так і не вдалося посадити вертоліт в непризначеному для цього місці.

Здравствуйте,подскажите,можно ли узнать кому принадлежит вертолёт 🚁 и куда жаловаться,если пилот 👩‍✈️ нарушает все правила посадки(пытается сесть близко от жилых домов,без вертолетной площадки) Извините за беспокойство в воскресенье.Конча Заспа,это третья его попытка приземлиться не на свой участок,но так и не сел,вероятно,не смог.

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Zondag 26 juli 2020

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Києвом знайшли трасу смерті - десятки загиблих, прокляте місце.

Як повідомляв Знай.uа , Toyota Supra Mk4 "припаркувалася" прямо на Honda, фото з місця ДТП