Стало відомо про те, що в Київ евакуювали поранених бійців, які захищали Україну в Донецьку.

Таким чином, повідомляється, що киян просять забезпечити бійців продуктами і речами першої необхідності. У п'ятницю, 24 липня, відразу тринадцять українських бійців було перевезено в українську столицю.

Вони отримали кульові поранення згодом обстрілу окупантами на Донбасі.

Сьогодні, 24 липня, з Військово-медичного клінічного центру Північного регіону здійснено планову медичну евакуацію....

Geplaatst door Командування Медичних сил Збройних Сил України op Vrijdag 24 juli 2020

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Про це повідомили на сторінці Медичних сил Збройних сил України у соціальній мережі.

Зазначається, що перед цим, поранені перебували на лікуванні в місті Харків, де місцевим лікарям вдалося привести їх у стабільний стан, що дозволило перейти до наступного етапу лікування.

У п'ятницю, 24 липня, з допомогою військово-транспортного літака захисники прибули до військової майданчику аеродрому «Бориспіль», звідки їх і доставили в Національний Військово-медичний клінічний центр, який розташований у Києві.

І навіть коли частина нашої команди на фронті, ми зустрічаємо борт з пораненими в Київському військовому госпіталі - 9...

Geplaatst door Nataly Voronkova op Vrijdag 24 juli 2020

"Українські воїни розміщені в профільних відділеннях центру і проходять діагностичне обстеження з метою призначення відповідного лікування, - йдеться в повідомленні.

На сьогоднішній день хворі забезпечені всім необхідним, і їх стан задовільний

У той же час, волонтер Наталя Воронкова говорить про те, що в реанімації зараз знаходиться п'ять військових, і тому, вона закликала киян допомогти хто чим може.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше путінські найманці жорстоко розправилися з пораненим українцем знущалися і знімали на відео

Як повідомляв портал "Знай.іа" "Зброю в руки боятися брати"- український воїн відновив страшні події під Слов'янськом, неможливо повірити.

Також Знай.іа" писав, в жорсткій сутичці на Донбасі поранені українських військових, розвідка ВСУ повідомила про втрати